Jupitervägen 8E, Upplands väsby
Kontakta oss: info@spolvision.se
Dygnet runt - 7 dagar i veckan
Följ oss:
Services
Våra tjänster
Tjänster du kan räkna med när du kontaktar oss
ALLT EFTER ERT ÖNSKEMÅL.
AVLOPPSJOUR
tjänster
AVLOPPSSPOLNING
tjänster
STAMSPOLNING
tjänster
UNDERHÅLLSSPOLNING
tjänster
RÖRINSPEKTION
tjänster
KLOTTERSANERING
Repairs
Avloppsjour

Vi på Spolvision AB har dygnet runt, åter runt vvs jour. Det innebär att ni kan ringa jouren på oberoende på tid eller dag. Tveka inte att ta kontakt med oss vid akuta ärende då ett stopp i avloppet kan enkelt förvandlas till dyra vattenskador och andra onödiga lidanden.

  AVLOPPSSPOLNING

  Vi utför avloppsrensning och högtrycksspolning med högteknologisk teknik som är skonsam för miljön. Tillvägagångssättet innebär att avlagringar och andra typer av hinder som orsakar stopp i avloppet eller andra problem avlägsnas med hjälp av högtrycksspolning.

   BOKA TID ONLINE
   STAMSPOLNING

   Stopp i avlopps- och dagvattenledningar kan enkelt förebyggas med regelbundet Underhållsspolning. En lönsam och billig försäkring helt enkelt.Den största orsaken till stopp i avloppsrören är bristande underhåll. Avlopp och dagvattenledningar som inte sköts om täpps förr eller senare igen och kan ge omfattande vattenskador som följd, en kostnad du som fastighetsägare gärna undviker. När du var femte år till sjunde underhållsspolar fastighetens avloppsrör så rensas avlagringar och beläggningar bort och vägen för avloppsvattnet förbli fri. En ovärderlig trygghet för dig som bryr dig om din fastighet eftersom rena rör minskar risken för stopp och översvämningar.

    BOKA TID ONLINE
    UNDERHÅLLSSPOLNING

    Den största orsaken till stopp i avloppsrören är bristande underhåll. Avlopp och dagvattenledningar som inte sköts om täpps förr eller senare igen och kan ge omfattande vattenskador som följd, en kostnad du som fastighetsägare gärna undviker. När du var femte år till sjunde underhållsspolar fastighetens avloppsrör så rensas avlagringar och beläggningar bort och vägen för avloppsvattnet förbli fri. En ovärderlig trygghet för dig som bryr dig om din fastighet eftersom rena rör minskar risken för stopp och översvämningar.

     BOKA TID ONLINE
     RÖRINSPEKTION

     Vi hjälper er att se vad som döljer sig i dina rör och orsakar stopp. Många gånger så får man återkommande stopp i avloppsledningarna trots spolning. Är ni kanske bara nyinflyttad till ert nya drömboende och vill säkerställa att avloppsystemet i huset fungerar som den ska eller är ni lyckligt ovetande? Då hjälper vi dig med en rörinspektion.

      BOKA TID ONLINE
      KLOTTERSANERING

      Klotter bör saneras så fort som möjligt eftersom en klottrad vägg lockar ofta fler klottrare. Spoltjänst är alltid redo att rycka ut. Vi sanerar snabbt och miljövänligt. Klottersanering är en komplicerad variant av färgborttagning och kräver djupa kunskaper om både kemikalier och fasader för att uppnå ett bra resultat.

      • Same-day service available
      • Price: Starting at $200
      • Average time to complete: 1.5 hours
      BOKA TID ONLINE
      Boka tid online
      Offertförfrågan
      Akutjour
      Boka tid online

      Tidsbokning online är ett enkelt verktyg för er som vet vad som är felet eller vad som ska åtgärdas. Ni bestämmer själv vilken tid som passar er lämpligast och vi försöker matcha den. Skulle den krocka i vårt schema kontaktar vi er.

      Boka tid online
      Offertförfrågan

      Offertförfrågan är till för er som vill ha prisuppgift på våra tjänster eller konsultation. Vi återkommer med vad vi kan hjälpa er med och prisuppgift.

      Offertförfrågan
      Akutjour

      När läget är akut och det inte finns tid att vänta ringer ni oss på
      08-12 81 81 81, vi rycker då ut omgående. 24 timmar om dygnet.