STOPP I KÖK I STOCKHOLM

Stopp i Vasken

Det absolut vanligaste orsaken köksstopp är fett. Har du stopp i köket i stockholm? För att få ut det bästa resultatet så kombinerar man högtryckspolningen med hetvatten.
Då använder vi vår hetvattenpanna som kan ge plus 80 gradigt vatten vid behov. En vanlig upplevelse är att köksvasken svämmar över och att det smutsiga vattnet i vasken inte rinner undan snabbt nog, då kan denna åtgärd lösa problemet. Hetvattenspolning utförs på ett säkert och korrekt sätt så att inte rören tar skada, istället bevaras och förhindrar åtgärden att onödiga förslitningar uppstår.

 

Vi rekommenderar en regelbunden högtryckspolning med hetvatten, även om du för tillfället inte upplever något problem. För att förhindra stopp i kök. Detta ökar livslängden på dina rör, och förebygger problem som kan uppstå i framtiden. Om återkommande stopp inte åtgärdas kan det bli aktuellt med stamspolning av rören, så för att undvika den typen av alvarligare problem är underhållsspolning att rekommendera. Genom att återkommande underhålla avloppssystemet i fastigheten undivker du t.ex. stopp i köket, diskhon är ju ett ställe som man vill skall fungera felfritt så att matlagningen inte blir lidande på grund av avloppsstopp i köket.

Stopp i vasken kan bero på detta. Stopp i köket. Ring Spolvision så hjälper vi dig med Stopp i kök.

Såhär kan det se ut på insidan av ett kök stam som inte har underhållits regelbundet.

Gör 30% avdrag för arbetskostnaden på Stopp i kök i stockholm

BEHÖVER ERt köksavlopp SES ÖVER?

Ring oss redan idag
08-12 81 81 81