STAMSPOLNING I SOLLENTUNA

Vad är STAMSPOLNING?

Ni upptäcker väldigt fort när avloppet inte fungerar som det ska. Några tecken på att det är ett så kallad pågående stopp är att det bubblar i handfaten, dålig lukt tränger upp ifrån vattenlåsen, nivåskillnad i vattenlåset i toaletten. Vi erbjuder alla fastighetsägare och bostadsrättföreningar ett heltäckande och skräddarsydda lösningar för varje situation. Vi utför stamspolning med hetvatten för det bästa resultatet. Oberoende om det är en akut rensningen eller ett planerat arbete.

 

Hur görs en stamspolning?
En stamspolning genomförs genom att man låter hett vatten under högt tryck spola rent stammarna (rören) för att få bort smuts och orenheter. Åtgärden utförs ofta i flerfamiljshus och är något som behöver utföras med jämna mellanrum.

 

  • Stamspolning i Stockholm
    Vi utför stamspolning i Stockholm och närområdet. Var uppmärksam på hur ditt avlopp beter sig och kontakta oss direkt om du misstänker at det är något problem med avloppsstammarna. Vi genomför alltid stamspolning på ett sätt som är så smidigt och effektivt som möjligt så att du som kund inte skall behöva anpassa dig allt för mycket till vårt arbete.

    Vad kostar stamspolning
    Kostnaden för att utföra en stamspolning beror på flera faktorer, bland annat:

  • Hur gamla är stammarna?
  • I vilket skick är de?
  • Hur stort är huset?

Det är några av de faktorerna som avgör hur stor kostnaden blir för er stampsolning, tag kontakt med oss på Spolvision så hjälper vi dig med en offert så att du kan känna dig trygg i att du vet vad det kommer att kosta.

Stamspolning i Stockholm

ALLT EFTER ERT ÖNSKEMÅL.

Kontakta oss redan idag för
en kostnadfri konsultation och offert.

Ring: 08-12 81 81 81

KONTAKTA OSS

VILKA METODER ARBETAR VI MED?

Det finns olika metoder att utföra en stamspolning av en fastighets avloppsstammar.
Vi på Spolvision AB arbetar främst med munstycke som har ett roterande huvud som rengör röret insida med hjälp av små jetstrålar åt olika riktningar. Vi justerar trycket och temperaturen på pannan efter förutsättningarna och stammarnas skick och material.

Vi arbetar oss alltid ifrån det lägsta spol stället och arbetar oss succesivt upp i fastigheten. På så sätt minimerar man riskerna för eventuella översvämningar och stopp i stammen. Skulle en skada vara framme så har vi alltid sugmaskin och utrustning för akut sanering för att minimera skadorna.

SPOLA OFTARE BETALA MINDRE

Efter en stamspolning har vi möjlighet att hjälpa er att kontrollera statusen på ledningarnas insida. Då gör man stickprov på några ställen runt om i fastigheten för att få en uppfattning om rörens skick.

Undvik dyra stamrenoveringar och underhåll era befintliga avloppsstammar så håller de betydligt längre. På så sätt spar ni både tid och pengar.

KONTAKTA OSS