AVLOPPSSPOLNING I STOCKHOLM

STOPP I AVLOPPET?

Vi utför avloppsrensning och högtrycksspolning med högteknologisk teknik som är skonsam för miljön.
Tillvägagångssättet innebär att avlagringar och andra typer av hinder som orsakar stopp i avloppet eller andra problem avlägsnas med hjälp av högtrycksspolning.

 

Detta är en mycket effektiv och beprövad metod som innebär att avloppsledningarna blir helt fria från den typ av orenheter och föroreningar som kan orsaka stopp i avloppet och andra problem.

 

Avloppsspolning en viktig åtgärd
Om ett stopp uppstår i avloppet så är det viktigt att åtgärda stoppet i tid. Genom att anlita oss för att utföra en ordentlig spolning av avloppet undviker du eventuella följdproblem som kan bli mycket kostsamma. Det är viktigt att du tar kontakt med oss så fort som möjligt efter det att du misstänker att det är dags att göra en avloppsspolning.

 

Vad kostar avloppsspolning?
Priset för att spola rent i avloppet skiljer sig åt och beror bland annat på hur komplicerat stoppet är och hur lång tid det tar att utföra själva avloppsspolningen. Men tag kontakt med oss på Spolvision så får du en prisbild. 

Avloppsspolning med en högtrysksslang.

ALLT EFTER ERT ÖNSKEMÅL.

Vi utför högtryckspolning i alla sorters rör.
Allt ifrån ett handfat till spolning av fastigheter.

KONTAKTA OSS

VI ARBETAR I RÄTT ORDNING OCH KORREKT METOD EFTER BEHOV.

Varför är just våra högtryckstjänster så effektiva?
En kombination av en många års erfarenhet och fullödiga kunskap har vi nu kunnat komma fram till att:

– Utföra arbetet på korrekt sätt direkt ifrån början.
– Använda rätt utrustning vid varje enskilt fall för att få önskad effekt.

Slutresultatet blir att kunden inte behöver verken lägga ner med tid eller pengar på att lösa samma problem inom snar framtid.

SPOLA AVLOPPET OFTARE, BETALA MINDRE

Att underhålla avloppsledningarna med jämna mellanrum är minst lika viktigt som att lämna bilen på service. För att undvika de dyra och oftast mycket besvärliga akuta avloppsstoppen så är det viktigt att underhålla avloppsledningarna. Vi utför avloppsspolning i Stockholm, Täby, Sollentuna, Solna, Sundbyberg och resten av Stockholmsområdet.

Gör Underhållspolningen till en rutin. Genom regelbunden avloppsrensning håller ni rören i god skicka. En underhållspolning rekommenderas var 5:e till 7:e år beroende på ålder, skicket och materialet av avloppsrören.

SNABB SERVICE DYGNET RUNT

Skulle en akut situation som resulterar i att det blir stopp i avloppet och kräver en avloppsspolning så kan ni alltid vända er till oss oavsett dag eller tid på dygnet.
Vi ser till att alltid ha avloppstekniker tillgängliga för akut spolning av ert avlopp.

Jouren når ni snabbast genom att ringa 08 – 12 81 81 81.
Vi ser till att ni har en avloppstekniker på hos er snarast möjligt.

KONTAKTA OSS